primer acte.jpg
http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=3190907301645077344#editor/target=post;postID=639526098389889699Durant tot l'any Raspall a les Biblioteques de la Xarxa trobaràs moltes activitats relacionades amb el món de la literatura, la poesia o directament amb la figura de la Joana Raspall. Les recollirem en aquest apartat.

Durant el mes d'abril es faran les següents activitats:

Activitats de les Biblioteques de Sabadell:

**Els Safareigs**

Biblioteca del Nord

Activitat de la Biblioteca del Bruc

A Sant Adrià del Besos es farà tots els dilluns un club de poesia infantil.

- Biblioteca Antonio Martín del Prat del Llobregat : Concurs de poesia A començaments d'abril es decidirà quina és la poesia més ben feta i el dia de Sant Jordi li donaran el premi al guanyador.

- Biblioteca Central de Terrassa : Exposició "La poesia vista per altres ulls" Fins al 12 d'abril podeu anar a veure aquesta exposició del cicle Verspoesia'13.

Exposició: La poesia vista per altres ulls. Del 18 de març al 12 d'abril de 2013

A càrrec de: Prodis
Web de l'acte: http://www.prodis.cat

Ho organitza: bct xarxa
Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca - Prodis

Lloc: Biblioteca Central de Terrassa - BCT
Adreça: Ps De Les Lletres, 1
Veure ubicació al mapa
Veure ubicació al mapa


Cicle: Verspoesia'13


Abril


dimecres 3 abril IES Vidal i Barraquer de Tarragona dins el Pla d'entorn pinten el mur de l'escola la Salle de Torrefortat amb 2 grupa de cicle mitja y superior.

dijous 4 d'abril IES Vidal i Barraquer de Tarragona dins el Pla d'entorn corganitzen la Gimcana que consta de 5 proves relacionades amb la vida de la Joana Raspall al colegi de Sant Salvador.del 4 al 28 abril 2013 Escaleta de versos, Joana Raspall graó a graó.

consell calatà del llibre infantil i juvenil. Biblioteca Montserrat Roig Sant Feliu Ll.


Dilluns 8 abril 18 h. Inauguració exposició: Escaleta de versos, Joana Raspall graó a graó.


Dissabte 13 d’abril de 2013 a l’Auditori Enric Granados de LleidaCantates de coros infantils SCIC "L'hora perduda"

Dissabte, 13 i diumenge 14 d'abril

Exposició :«Escaleta de versos. Joana Raspall, graó a graó» Exposició organitzada pel ClijCat. Es podrà veure a Món llibre. A CCCB carrer Montalegre, 5 de Barcelona.Dimarts 16 abril 16 h. presentación-espectacle nou llibre “46 poemes i 2 contes” de Joana Raspall. Torre del Roser. Sant Feliu de LLobregat per a nens.Disabte 20 abril Saló infantil i juvenil de Catalunya Mollerusa

"Meitat tu, meitat jo"

Diumenge 21 d'abril 18 h Espectacle: "La Biblioteca a l'Auditori" Homenatge a Salvador Espriu, Joana Raspall i Giusseppe Verdi (poesia, teatre, relats, guitarra clàssica, piano, lírica i cançons)

Lloc: Auditori del Palau Falguera

Dilluns 22 d'abril Revetlla de Sant Jordi La Biblioteca de Can Llaurador de Teià ha preparat una marató poètica centrada en Salvador Espriu i Joana Raspall. De les 5 de la tarda fins a les 10 del vespre hi haurà diferents actes a la biblioteca: presentació de la Guia Comarcal de les Biblioteques del Maresme amb un homenatge a Antonia Lladó, amb regals de llibres bookcrossing als assistents i amb una observació conjunta de la lluna.

a partir de les 5 h. de la tarda, marató poètica amb poemes de Salvador Espriu i Joana Raspall. Al vespre tindrà lloc un concert de Francesc Ribas i Carles Morales i una performance poètica amb textos d’Espriu i Joana Raspall a càrrec d’ArtdemfaSi.Dimarts 23 d'abril a les 20:45 Pza. La Vila Sant Feliu, vídeo-entrevista Joana Raspall organitza. amics de les roses.

Dimarts 23 d'abril Biblioteca zona Nord "Nou Barris" Amb la poesia de Joana Raspalldel dimarts 23 d’abril al divendres 3 de maig

al XXIX Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya que es celebrarà al Pavelló Firal de Mollerussa.

També hi haurà l'exposició:

«L’àvia feliç. Poemes de la Joana Raspall» on 38 il·lustradors presenten la seva interpretació gràfica de diferents poemes de la Joana Raspall

Un cop finalitzat el Saló, l’exposició es podrà demanar en préstec a la Institució de les Lletres Catalanes a través de la web Literatura exposada http://www.literaturaexposada.cat/.

Dimarts 23 abril 201319h. Biblioteca Marià Vayreda, Olot

espectacle meitat tu meitat jo "Titelles Marduix" amb poesia de Joana Raspall.


Dijous 25 abril 18 h. V apadrinament del palau Falguera: "Homenàtge a Joana Raspall" Auditori Palau Falguera S. Feliu Ll. a càrrec alumnes de ESO del col·legi Mare de Déu de la Mercè.

Divendres 26 abril 2013, 18 h. Presentació llibre 46 poemes i 2 contes. lloc: Centre Mas Lluí St. Feliu de Ll.

Diumenge 28 abril 2013 17:30 h. Pavelló Firal Mollerussa Meitat tu Meitat jo companyia Marduix
La Setmana del llibre en català ha dedicat una matinal a la Joana Raspall. Amb poemes recitats per poetes, nois i noies, l'actuació de Marduix i un conte, explicat per la Lola Casas, farcit de poesia.
Entre tots fem la setmana


Centenari Joana Raspall
Resum de l'acte inaugural


Inauguració de l'any Joana Raspall
Musica i veu Joan DausàArpegis
Eixam
La sardana en l'acte del centenari

MOSSEGADETA DE POESIA
La Biblioteca Marian Colomé organitza cada any un recital de poesia infantil entre els seus usuaris. Un recital en el que des dels més menuts fins als nois i noies de 12 anys reciten aquells poemes que més els agraden. Aquest divendres es va celebrar una nova edició d'aquest recital de poesia. Enguany estava dedicat a l?escriptora Joana Raspall, reconeguda autora de poesia infantil.